De Kronkels 4e, Bunschoten-Spakenburg | +31 6 52 40 91 21 | +31 6 30 49 35 55

Chameleon folie door
V&H Styling in Bunschoten

Geef uw auto een luxe en exclusieve uitstraling met ons chameleon folie. Deze folie creëert een speciaal effect waardoor het lijkt alsof de kleur verandert bij verschillende kijkhoeken en weersomstandigheden.

Bij V&H Styling kunt u terecht voor het exclusieve chameleon folie, dat deskundig wordt aangebracht op uw voertuig. Wij begrijpen dat uw auto voor u van onschatbare waarde is en daarom verdient deze de best mogelijke uitstraling. 

Maak nu een afspraak en ervaar zelf hoe wij uw auto kunnen transformeren! Onze experts staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het realiseren van uw droomauto.

Waarom chameleon folie laten installeren?

Chameleon folie heeft veel voordelen. Wij hebben een paar van de voordelen op een rijtje gezet.

FLEXIBELE WERKTIJDEN

10 JAAR GARANTIE

EXCLUSIEVE UITSTRALING

XPEL GECERTIFICEERD

Onze Prijzen (Incl. BTW)

< >
  • Ocean Blue Auto 199 | Bus 249
< >
  • Sunset Red Auto 199 | Bus 249
< >
  • Nuclear Green Auto 199 | Bus 249
< >
  • Night Sky Purple Auto 199 | Bus 249

Deze klanten waren u voor

Veelgestelde Vragen

De tijd die we nodig hebben voor de installatie van het folie hangt af van de moeilijkheidsgraad van het raam. Meestal duurt dit 1 uur. Wij nemen de tijd om uw auto en voorruit grondig te reinigen, zodat er geen stof of vuil onder het raamfolie komt, voor een perfecte installatie.  

Wij werken uitsluitend met folie van XPEL. Dit bedrijf staat wereldwijd bekend als de beste leverancier van raamfolie. We gebruiken krasvrij folie, dat geen metalen bevat. Ook krijgt u 10 jaar garantie na de installatie van het folie. Het gereedschap waar we gebruik van maken komt van 3M.

Wij werken met vaste prijzen voor ramen blinderen, zodat u geen offerte hoeft aan te vragen, of voor onverwachte kosten kan komen te staan. Voor chameleon folie rekenen we 199 euro, ook voor bedrijfswagens.

Chameleon folie werkt door het reflecteren van licht in verschillende golflengtes. Het unieke kleureffect ontstaat doordat de folie een lichtbrekende laag bevat die de kleuren opsplitst in verschillende hoeken en lichtomstandigheden.

Chameleon folie is tot op zekere hoogte legaal. Voor de voorruit geldt dat minimaal 55% van het licht moet worden doorgelaten. Via deze link vind u meer informatie. Wij werken met 60% en 80% lichtdoorlatend folie voor de voorruit, dus helemaal legaal.

Wij installeren het folie in een schone ruimte, voor een optimale installatie. Eerst reinigen we de voorruit grondig, en bereiden we de auto voor op de installatie van het folie. Daarna beplakken we de voorruit aan de binnenzijde. Bovenaan de pagina vindt u een gedetailleerde video waarin we ons proces uitleggen.

Het chameleon folie is van binnen nauwelijks zichtbaar. Bij sommige lichtinvallen kan het lijken alsof er een lichte blauwe of gele gloed door het folie schijnt. Het hindert het zicht verder niet.

Wij waarderen het als u de auto gewassen bij ons aflevert, zodat er minder kans is voor vuil om onder de folie te komen. Ook is het handig als u losse spullen uit de auto haalt.

Er zijn verschillende kleuren beschikbaar in chameleon folie, waaronder blauw, paars en rood. Als jouw auto een neutrale kleur heeft, zoals zwart, grijs of wit, kan in principe elke kleur worden toegepast. Bij andere kleuren kunnen wij passend advies geven. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wij zijn naast toepassen van chameleon folie zijn we ook gespecialiseerd in steenslagfolie en ramen blinderen.

×