Fluorweg 49a, Amersfoort | +31 6 52 40 91 21 | +31 6 30 49 35 55

Keramische Coating bij V&H Styling in Amersfoort

Een keramische coating voor uw auto biedt tal van voordelen. Ten eerste biedt het langdurige bescherming tegen schadelijke elementen zoals UV-stralen, zure regen en krasjes. Hierdoor blijft de lak in topconditie, ongeacht de weersomstandigheden.

Daarnaast behoudt de coating de glans van uw auto, wat resulteert in een constant showroomwaardige uitstraling, ongeacht de kilometers die u rijdt. Het vereenvoudigt ook het onderhoud doordat de coating vuil gemakkelijk afstoot, wat tijd en reinigingskosten bespaart.

Maak nu een afspraak en ervaar zelf hoe wij uw auto kunnen transformeren! Onze experts staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het realiseren van uw droomauto.

Waarom kiezen voor een keramische coating?

De keramische coating van XPEL heeft veel voordelen. Wij hebben een paar van de voordelen op een rijtje gezet.

FLEXIBELE WERKTIJDEN

PREMIUM KWALITEIT

LANGE LEVENSDUUR

XPEL GECERTIFICEERD

Onze Prijzen (Incl. BTW)

Silver Package

Instap pakket voor het coaten van enkel de lak.
975 v.a.
 • XPEL Fusion Plus Premium
 • 8 Jaar Levensduur & Garantie
 • 23 Micron Dikte
 • Volledig Exterieur Reinigen
 • 3 Staps Polijsten

Gold Package

Meest gekozen pakket voor de essentiële delen.
1225 v.a.
 • XPEL Fusion Plus Premium
 • 8 Jaar Levensduur & Garantie
 • 23 Micron Dikte
 • Volledig Exterieur Reinigen
 • 3 Staps Polijsten
 • Kleurherstel Kunststof Delen
 • Velgen & Remklauwen Coating (3 Jaar)

Diamond Package

Het ultieme pakket voor autoliefhebbers.
1375 v.a.
 • XPEL Fusion Plus Premium
 • 8 Jaar Levensduur & Garantie
 • 23 Micron Dikte
 • Volledig Exterieur Reinigen
 • 3 Staps Polijsten
 • Kleurherstel Kunststof Delen
 • Velgen & Remklauwen Coating (3 Jaar)
 • Kunststof Delen Coating (2 Jaar)
 • Ramen & Voorruit Coating (2 Jaar)

Extra Coatings (Incl. BTW)

Ramen

XPEL Fusion Plus Glass
175 v.a.
 • 2 Jaar Levensduur & Garantie​
 • Ramen Binnen & Buiten Reinigen
 • 2 Staps Polijsten
 • 1 Laag Fusion Plus Glass

Velgen & Remklauwen

XPEL Fusion Plus Wheels & Calipers
275 v.a.
 • 3 Jaar Levensduur & Garantie
 • Velgen Binnen & Buiten Reinigen
 • Coating Remklauwen
 • 1 Laag Fusion Plus Wheels (+Binnenkant)

Interieur

XPEL Fusion Plus Interior
225 v.a.
 • 2 Jaar Levensduur & Garantie
 • Interieur Reinigen
 • Stofzuigen
 • 1 Laag Fusion Plus Interior

Deze klanten waren u voor

Jerry Toorop
Jerry Toorop
2023-11-08
Vriendelijke jongens die snel en netjes werken. 5 sterren voor hun after sales👍. Heel veel geluk in jullie toekomstige nieuwe pand!
Mitchell Lefevere
Mitchell Lefevere
2023-11-02
Hier mijn achter lichten laten smoke super vriendelijk en netjes gedaan zelfs nog even nieuwe logo's geplakt
N R
N R
2023-10-18
Vandaag bij V&H de achterlichten van mijn BMW F31 laten tinten en ik ben erg blij met het resultaat. Op goed advies van V&H ook nog de reflectoren mee getint (deze vielen dan weer net even te veel op). Ook fijn dat ze met Xpel 'folie' werken, dit sluit heel mooi aan op de lampen en ziet er niet echt uit als folie maar als een orginele tint. Leuke vriendelijke jongens en een prima wachtruimte met koffie om even plaats te nemen. Al met al een kleine 45 minuten gewacht op deze klus. Top !!
Gijs Luesken
Gijs Luesken
2023-10-13
Duidelijke communicatie en een nette prijs voor het plaatsen van raamfolies op zowel de achterramen als de voorramen van mijn XC90. Een aanrader.
GM
GM
2023-10-09
Top garage! Mijn ramen laten blinderen ze hebben het lekker vlot gedaan maar ook heel nauwkeurig. Hele aardige jongens ook!
Faissel Piek
Faissel Piek
2023-10-02
Ik heb onlangs mijn voorruit en lampen laten tinten bij V&H Styling en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. Vanaf het moment dat ik contact met ze opnam tot het moment dat ik mijn auto terugkreeg, was de service uitstekend en het vakmanschap helemaal TOP!!. Bij het maken van een afspraak werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ze waren duidelijk en transparant over de prijzen en gaven me advies over welke tint het beste zou passen. Ze namen de tijd om de tintopties met me door te nemen. Terwijl ik wachtte op mijn auto, zorgde V&H Styling voor een comfortabele wachtruimte Binnen de afgesproken tijd was mijn auto klaar! en wat een geweldig resultaat! De voorruit en lampen waren perfect getint, met een strakke afwerking. Het gaf mijn auto echt een stijlvolle en stoere uitstraling. V&H Styling werkt duidelijk met producten van topkwaliteit. Het feit dat ze ook garantie gaven op het werk, gaf me extra gemoedsrust. Het is goed om te weten dat ze achter hun werk staan en bereid zijn eventuele problemen op te lossen, hoewel ik tot nu toe geen enkel probleem heb ondervonden. Al met al kan ik V&H Styling ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele styler! Ik ben erg tevreden met mijn ervaring en zal zeker weer bij hen langskomen voor het aanbrengen van PPF.
Ron Ron RonRon
Ron Ron RonRon
2023-09-30
Fijne gasten daar bij V&H en smoken van lichten en blinderen van ramen (alles met folie) was in 3 uur klaar. Het ziet er netjes uit en ook de proef in de wasstraat al doorstaan. Ik beveel hun graag aan. Edit: Inmiddels zo'n jaar later zitten de folies nog steeds perfect. Op de lichten én de ramen. Zelfs die onder een mistlicht die door de korte omvouwing meteen onderaan wat las zat (niet zichtbaar) zit verder nog steeds perfect. V&H beloofde dat ik er altijd mee terug kon komen, maar dat is dus nog niet nodig.
Wytse Bonestroo
Wytse Bonestroo
2023-09-27
Top bedrijf. Werken ontzettend netjes. Erg mooi resultaat!
Ersin Kurt
Ersin Kurt
2023-09-25
Afgelopen weekend samen met mijn zoon hier geweest en hebben 2 autos laten stylen. We hebben oa lampen laten smoken en ramen voorzien van folie en ook de chameleon folie toegepast. Nu inmiddels een paar dagen verder en het ziet er zeer strak en mooi uit. Casper en Wouter zijn zeer goed in hun werkzaamheden en letten ook zeker op details. Daar hou ik van. Klasse gedaan jongens ga zo door. Dit bedrijf beveel ik zeker aan om deze soort van styling te laten uitvoeren.
Mark
Mark
2023-09-18
Klantvriendelijk en goed advies. Ramen zijn netjes getint en ook thuis door de keuring gekomen 😉

Veelgestelde Vragen

De tijd die wij besteden aan de installatie hangt af van welk pakket u neemt, en wat voor voorbereidingen we hiervoor moeten treffen. Meestal kunnen we de volledige behandeling binnen 1 werkdag afronden, maar het kan zo zijn dat we de auto nog een extra werkdag nodig hebben om te zorgen voor een perfect resultaat.

Wij werken uitsluitend met keramische coatings van XPEL. Dit bedrijf staat wereldwijd bekend als de beste leverancier van keramische coatings. Omdat we volledig achter de kwaliteit van deze coatings staan, krijgt u na de installatie (afhankelijk van welke coating is aangebracht) enkele jaren garantie.

Het is lastig om met vaste prijzen te werken voor keramische coatings. Dit omdat er te veel factoren zijn die invloed hebben op de uiteindelijke prijs. De grootte van de auto speelt hier een rol, maar ook de voorbereidingen, zoals het polijsten van de lak. Als u benieuwd bent naar de kosten voor uw auto, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wij installeren de keramische coating in een schone ruimte, voor een optimale installatie. We zullen uw auto eerst voorbereiden, wassen en polijsten. Daarna brengen we de coating aan op uw auto.

Nee, een keramische coating beschermt uw auto niet zo goed als steenslagfolie tegen fysieke schade zoals krassen, steenslag en deukjes. PPF biedt een veel sterkere fysieke barrière tegen impact en is effectiever in het voorkomen van dergelijke schade. Een keramische coating richt zich meer op het behoud van glans en het vereenvoudigen van het onderhoud. Wel vangt de coating lichte krassen op.

Dit hangt af van welke coating we gebruiken voor uw voertuig. We hebben keuze uit 3 verschillende coatings met 1 jaar, 4 jaar en 8 jaar levensduur. De exacte levensduur hangt uiteraard af van hoe het onderhouden wordt. We raden aan de auto met de hand te wassen, dan gaat hij langer mee. Door de wasstraat gaan is ook geen probleem, maar dit gaat wel ten koste van de levensduur van de coating. Meer informatie over de coating kunt u vinden via deze link.

U hoeft in principe niks voor te bereiden. We zullen met u bespreken wat nodig is voordat we de coating gaan aanbrengen. Als de auto niet gloednieuw is, is het waarschijnlijk nodig om de auto grondig te polijsten, zodat de coating optimaal hecht en de lak er perfect uitziet.

Een keramische coating kan in principe op elk voertuig worden aangebracht. De meeste mensen denken bij een keramische coating alleen aan het aanbrengen op auto’s, maar het is ook mogelijk om een keramische coating op boten en zelfs vliegtuigen aan te brengen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wij zijn naast coatings ook gespecialiseerd in ramen blinderen en xpel ppf.

×