De Kronkels 4e, Bunschoten-Spakenburg | +31 6 52 40 91 21 | +31 6 30 49 35 55

Lampen smoken bij
V&H Styling in Bunschoten

Lampen smoken is een populaire techniek om de uitstraling van de lampen van uw auto te verbeteren. Bij deze techniek wordt speciaal folie gebruikt om de lampen een donkerder uiterlijk te geven.

Wij gebruiken het zelfhelend folie van XPEL, dat zichzelf herstelt van lichte krassen en beschadigingen. Dit zorgt ervoor dat de folie er altijd als nieuw uitziet en langer meegaat.

Maak nu een afspraak en ervaar zelf hoe wij uw auto kunnen transformeren! Onze experts staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en u te helpen bij het realiseren van uw droomauto.

Waarom uw lampen smoken?

Lampen smoken heeft veel voordelen. Wij hebben een paar van de voordelen op een rijtje gezet.

FLEXIBELE WERKTIJDEN

10 JAAR GARANTIE

LUXE UITSTRALING

XPEL GECERTIFICEERD

Standaard

< >

Light

< >

Medium

< >

Dark

< >

Standaard

< >

Light

< >

Medium

< >

Dark

< >

Onze Prijzen (Incl. BTW)

  • Koplampen 119
  • Achterlichten 2-Delig 119
  • Achterlichten 1-Delig 99
  • Mistlampen 39
  • Reflectoren 29
  • Derde Remlicht 29

Deze klanten waren u voor

Veelgestelde Vragen

De tijd die wij besteden aan het smoken van uw lampen hangt af van het aantal lampen die u getint wilt hebben. We nemen de tijd om uw lampen grondig te reinigen en om te zorgen voor een perfecte installatie. Dit duurt gemiddeld 1 tot 2 uur.

Wij werken uitsluitend met materialen van XPEL. Dit bedrijf staat wereldwijd bekend als de beste leveranciers op het gebied van folie. Ook krijgt u 10 jaar garantie na de installatie van het folie. Het gereedschap waar we gebruik van maken komt van 3M.

De kosten hangen af van het aantal lampen dat wij moeten smoken. Hierboven kunt u de prijzen terugvinden. Wij werken met vaste prijzen voor het smoken van uw lampen, zodat u geen offerte hoeft aan te vragen, of voor onverwachte kosten komt te staan.

Als u de auto laat wassen in een wasstraat, raden we aan om een wasstraat te kiezen die geen borstels heeft, maar doeken. Zorg ervoor dat als u wast met een hogedrukreiniger, dat u hem niet binnen 25 cm van de lamp houdt, en niet richt op de hoekjes en spleten rondom de lichten.

Lampen smoken is niet illegaal, maar kan wel een probleem vormen bij een APK keuring. Folie over een lamp is een APK afkeurpunt. Het kan dus zo zijn dat het folie verwijderd moet worden. Met onze folie is dit haast nooit het geval, omdat ons folie meer glans heeft, en volledig transparant is. Er is enkel kleur toegevoegd aan het folie. Met het blote oog is bijna niet zichtbaar dat er folie op de lampen zit. De meeste APK keurmeesters zullen dit dan ook door de vingers zien, zeker als het om een lichte tint gaat. Via deze link vind u meer informatie. 

Het verschil tussen getinte en ongetinte lampen is bijna niet zichtbaar, zoals te zien op de bovenstaande foto’s. De folie heeft een lichtdoorlatendheid van ongeveer 90%. U hoeft dus niet bang te zijn dat u minder zichtbaar bent in het donker, de folie heeft daar weinig invloed op.

De folie waar wij gebruik van maken is UV-werend. Hierdoor zullen de binnen- en buitenkant van uw lamp niet verkleuren of beschadigen door de straling. De folie beschermt ook tegen lichte steenslag en krassen, en herstelt zichzelf van deze beschadigingen. De folie zorgt voor een extra laag bescherming, waardoor de lampen langer meegaan.

Ons folie kan erg lang in perfecte staat blijven, ook doordat het zelfhelend is. We geven daarom ook 10 jaar garantie op de installatie. Natuurlijk moet het wel goed onderhouden worden. U kunt de levenduur verlengen door de lampen voorzichtig met de hand te wassen, en vuil zoals vogelpoep zo snel mogelijk van het folie af te halen.

Wij zijn naast lampen smoken ook gespecialiseerd in ramen blinderen en steenslagfolie.

×