Ultieme bescherming
voor uw auto met XPEL PPF

XPEL PPF is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn auto wilt beschermen tegen steenslag, krassen en andere gevaren. Dit hoogwaardige folie is ontworpen om uw auto te beschermen tegen de elementen en hem er als nieuw uit te laten zien. Het is gemaakt van een duurzaam, zelfhelend materiaal dat bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Met XPEL PPF kunt u met een gerust hart over de weg rijden, wetende dat uw auto veilig en beschermd is. Of u nu veel snelwegkilometers maakt of regelmatig over onverharde wegen rijdt, deze folie biedt de ultieme bescherming voor uw auto.

Als u wilt investeren in de bescherming van uw auto en de waarde ervan wilt behouden, dan is XPEL een slimme keuze. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor XPEL PPF?

XPEL PPF heeft veel voordelen. Wij hebben een paar van de voordelen op een rijtje gezet.

FLEXIBELE WERKTIJDEN

10 JAAR GARANTIE

ULTIEME BESCHERMING

XPEL GECERTIFICEERD

Onze Prijzen (Incl. BTW)

  • Bikini Cut v.a. 995
  • Full Front v.a. 1795
  • Full Car v.a. 4295

Extra (Incl. BTW)

  • Doorhandle Inserts p.st. 20
  • Door Edges p.st. 25
  • Rocker Panels v.a. 199
  • Door Sills p.st. 35
  • Luggage Area p.st. 99
  • Interior v.a. 30

Deze klanten waren u voor

Jerry Toorop
Jerry Toorop
2023-11-08
Vriendelijke jongens die snel en netjes werken. 5 sterren voor hun after sales👍. Heel veel geluk in jullie toekomstige nieuwe pand!
Mitchell Lefevere
Mitchell Lefevere
2023-11-02
Hier mijn achter lichten laten smoke super vriendelijk en netjes gedaan zelfs nog even nieuwe logo's geplakt
N R
N R
2023-10-18
Vandaag bij V&H de achterlichten van mijn BMW F31 laten tinten en ik ben erg blij met het resultaat. Op goed advies van V&H ook nog de reflectoren mee getint (deze vielen dan weer net even te veel op). Ook fijn dat ze met Xpel 'folie' werken, dit sluit heel mooi aan op de lampen en ziet er niet echt uit als folie maar als een orginele tint. Leuke vriendelijke jongens en een prima wachtruimte met koffie om even plaats te nemen. Al met al een kleine 45 minuten gewacht op deze klus. Top !!
Gijs Luesken
Gijs Luesken
2023-10-13
Duidelijke communicatie en een nette prijs voor het plaatsen van raamfolies op zowel de achterramen als de voorramen van mijn XC90. Een aanrader.
GM
GM
2023-10-09
Top garage! Mijn ramen laten blinderen ze hebben het lekker vlot gedaan maar ook heel nauwkeurig. Hele aardige jongens ook!
Faissel Piek
Faissel Piek
2023-10-02
Ik heb onlangs mijn voorruit en lampen laten tinten bij V&H Styling en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een geweldige ervaring was. Vanaf het moment dat ik contact met ze opnam tot het moment dat ik mijn auto terugkreeg, was de service uitstekend en het vakmanschap helemaal TOP!!. Bij het maken van een afspraak werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ze waren duidelijk en transparant over de prijzen en gaven me advies over welke tint het beste zou passen. Ze namen de tijd om de tintopties met me door te nemen. Terwijl ik wachtte op mijn auto, zorgde V&H Styling voor een comfortabele wachtruimte Binnen de afgesproken tijd was mijn auto klaar! en wat een geweldig resultaat! De voorruit en lampen waren perfect getint, met een strakke afwerking. Het gaf mijn auto echt een stijlvolle en stoere uitstraling. V&H Styling werkt duidelijk met producten van topkwaliteit. Het feit dat ze ook garantie gaven op het werk, gaf me extra gemoedsrust. Het is goed om te weten dat ze achter hun werk staan en bereid zijn eventuele problemen op te lossen, hoewel ik tot nu toe geen enkel probleem heb ondervonden. Al met al kan ik V&H Styling ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele styler! Ik ben erg tevreden met mijn ervaring en zal zeker weer bij hen langskomen voor het aanbrengen van PPF.
Ron Ron RonRon
Ron Ron RonRon
2023-09-30
Fijne gasten daar bij V&H en smoken van lichten en blinderen van ramen (alles met folie) was in 3 uur klaar. Het ziet er netjes uit en ook de proef in de wasstraat al doorstaan. Ik beveel hun graag aan. Edit: Inmiddels zo'n jaar later zitten de folies nog steeds perfect. Op de lichten én de ramen. Zelfs die onder een mistlicht die door de korte omvouwing meteen onderaan wat las zat (niet zichtbaar) zit verder nog steeds perfect. V&H beloofde dat ik er altijd mee terug kon komen, maar dat is dus nog niet nodig.
Wytse Bonestroo
Wytse Bonestroo
2023-09-27
Top bedrijf. Werken ontzettend netjes. Erg mooi resultaat!
Ersin Kurt
Ersin Kurt
2023-09-25
Afgelopen weekend samen met mijn zoon hier geweest en hebben 2 autos laten stylen. We hebben oa lampen laten smoken en ramen voorzien van folie en ook de chameleon folie toegepast. Nu inmiddels een paar dagen verder en het ziet er zeer strak en mooi uit. Casper en Wouter zijn zeer goed in hun werkzaamheden en letten ook zeker op details. Daar hou ik van. Klasse gedaan jongens ga zo door. Dit bedrijf beveel ik zeker aan om deze soort van styling te laten uitvoeren.
Mark
Mark
2023-09-18
Klantvriendelijk en goed advies. Ramen zijn netjes getint en ook thuis door de keuring gekomen ;)

Veelgestelde Vragen

De tijd die wij besteden aan de installatie hangt af van welk pakket u neemt, en wat voor voorbereidingen we hiervoor moeten treffen. Voor een Bikini Cut hebben we gemiddeld 2 dagen nodig, voor Full Front gemiddeld 3 dagen, en voor de volledige auto hebben we gemiddeld 5 dagen nodig. Als u een enkel onderdeel wilt laten beschermen met XPEL PPF, is het binnen één dag klaar.

Wij werken uitsluitend met folie van XPEL. Dit bedrijf staat wereldwijd bekend als de beste leverancier van steenslagfolie. Omdat we volledig achter de kwaliteit van dit folie staan, krijgt u na de installatie maar liefst 10 jaar garantie.

Het is lastig om met vaste prijzen te werken voor PPF. Dit omdat er te veel factoren zijn die invloed hebben op de uiteindelijke prijs. De moeilijkheidsgraad en de hoeveelheid materiaal die nodig is voor een auto spelen hier een grote rol, maar ook bijvoorbeeld de voorbereidingen, zoals het poetsen van de lak. Als u benieuwd bent naar de kosten voor uw auto, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wij installeren het folie in een schone ruimte, voor een optimale installatie. We zullen uw auto eerst voorbereiden, wassen, en indien nodig polijsten. Daarna installeren we het folie op uw auto. Bovenaan de pagina vindt u een gedetailleerde video over hoe wij te werk gaan.

De PPF van XPEL is ontworpen om helder en transparant te blijven gedurende de levensduur van de folie. Het zal niet verkleuren of geel worden.

XPEL PPF is ontworpen om jarenlang mee te gaan. We geven daarom ook 10 jaar garantie. De exacte levensduur hangt uiteraard af van hoe het onderhouden wordt. We raden aan om een keramische coating aan te laten brengen op het folie, al is dit niet vereist. Meer informatie over het folie kunt u vinden via deze link.

U hoeft in principe niks voor te bereiden. We zullen met u bespreken wat nodig is voordat we het steenslagfolie gaan plakken. Als de lak niet in optimale staat is, raden we vaak aan om de lak te laten polijsten, voordat het folie wordt geïnstalleerd. Dit kan aan ons uitbesteed worden, zodat u nergens aan hoeft te denken.

Het is mogelijk om PPF aan te brengen op licht beschadigde lak, al raden wij dit sterk af. Het folie is uiteraard bedoeld om uw auto te beschermen. Daarom raden we aan om er eerst voor te zorgen uw lak in goede staat is.

×