De Kronkels 4e, Bunschoten-Spakenburg | +31 6 52 40 91 21 | +31 6 30 49 35 55

Ultieme bescherming
voor uw auto met XPEL

XPEL steenslagfolie is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn auto wilt beschermen tegen steenslag, krassen en andere gevaren. Dit hoogwaardige folie is ontworpen om uw auto te beschermen tegen de elementen en hem er als nieuw uit te laten zien. Het is gemaakt van een duurzaam, zelfhelend materiaal dat bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Met XPEL steenslagfolie kunt u met een gerust hart over de weg rijden, wetende dat uw auto veilig en beschermd is. Of u nu veel snelwegkilometers maakt of regelmatig over onverharde wegen rijdt, deze folie biedt de ultieme bescherming voor uw auto.

Als u wilt investeren in de bescherming van uw auto en de waarde ervan wilt behouden, dan is XPEL een slimme keuze. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor steenslagfolie?

Het steenslagfolie van XPEL heeft veel voordelen. Wij hebben een paar van de voordelen op een rijtje gezet.

FLEXIBELE WERKTIJDEN

10 JAAR GARANTIE

ULTIEME BESCHERMING

XPEL GECERTIFICEERD

Onze Prijzen (Excl. BTW)

  • Bikini Cut v.a. 795
  • Full Front v.a. 1295
  • Full Car v.a. 3995

Extra (Excl. BTW)

  • Doorhandle Inserts v.a. 39
  • Door Edges v.a. 59
  • Rocker Panels v.a. 199
  • Door Sills v.a. 59
  • Luggage Area v.a. 99
  • Interior v.a. 49

Deze klanten waren u voor

Veelgestelde Vragen

De tijd die wij besteden aan de installatie hangt af van welk pakket u neemt, en wat voor voorbereidingen we hiervoor moeten treffen. Voor een Bikini Cut hebben we de auto gemiddeld 2 dagen nodig, voor Full Front gemiddeld 3 dagen, en voor de volledige auto hebben we gemiddeld 5 dagen nodig. Als u een enkel onderdeel wilt laten beschermen met XPEL PPF, kan het binnen één dag klaar zijn.

Wij werken uitsluitend met folie van XPEL. Dit bedrijf staat wereldwijd bekend als de beste leverancier van steenslagfolie. Omdat we volledig achter de kwaliteit van dit folie staan, krijgt u na de installatie maar liefst 10 jaar garantie.

Het is lastig om met vaste prijzen te werken voor steenslagfolie. Dit omdat er te veel factoren zijn die invloed hebben op de uiteindelijke prijs. De moeilijkheidsgraad en de hoeveelheid materiaal die nodig is voor een auto spelen hier een grote rol, maar ook bijvoorbeeld de voorbereidingen, zoals het poetsen van de lak. Als u benieuwd bent naar de kosten voor uw auto, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wij installeren het folie in een schone ruimte, voor een optimale installatie. We zullen uw auto eerst voorbereiden, wassen, en indien nodig poetsen. Daarna installeren we het folie op uw auto. Bovenaan de pagina vindt u een gedetailleerde video over hoe wij te werk gaan.

Het steenslagfolie van XPEL is ontworpen om helder en transparant te blijven gedurende de levensduur van de folie. Het zal niet verkleuren of geel worden.

Het folie is ontworpen om jarenlang mee te gaan. We geven daarom ook 10 jaar garantie. De exacte levensduur hangt uiteraard af van hoe het onderhouden wordt. We raden aan om een coating aan te laten brengen op het folie, al is dit niet vereist. Meer informatie over het folie kunt u vinden via deze link.

U hoeft in principe niks voor te bereiden. We zullen met u bespreken wat nodig voordat we het steenslagfolie gaan plakken. We raden meestal aan om de lak te poetsen, voordat het folie wordt geïnstalleerd. Dit kan aan ons uitbesteed worden, zodat u nergens aan hoeft te denken.

Wij zijn naast steenslagfolie ook gespecialiseerd in ramen blinderen en lampen smoken.

Het is mogelijk om het folie aan te brengen op een licht beschadigde lak, al raden wij dit sterk af. Het folie is uiteraard bedoeld om uw auto te beschermen. Daarom raden we aan om er eerst voor te zorgen uw lak in goede staat is. Dit kunt u uiteraard aan ons uitbesteden.

×